Onze menukaart wordt gekenmerkt door no-nonsens gerechten vol met smaak.
Chef Frederik Stas staat garant voor de smaken van toen.
Onze taarten vind je bij ons terug in
onze authentieke patisserie-toog van toen en worden dagelijks gemaakt
door David Sobrie, de kleinzoon van de destijds zo succesvolle
Patisserie Sobrie in de Gentse Magelijnstraat.

Smakelijk!

ontbijt

 

kleine_honger

 

lunch

hightea-menu

 

voorgerechten

 

warme_gerechten

 

desserts

Brunch op kerstdag bij ALICE

Zoals alle zondagen zullen we ook een brunch organiseren op zondag 25 december. Maar we doen er dan uiteraard wel een „schepje” bovenop. Voor 49 euro/pp geniet je van een glaasje champagne,verse sappen en koffie of thee naar believen en een buffet met alles erop en eraan zoals ALICE het in de jaren 60 ook zou geserveerd hebben op feestdagen

Reserveren kan via info@alice-gent.be of telefonisch op 09/277.92.35